Alamo Autoverhuur Curacao

Alamo Autoverhuur Curacao is in 2018 verkozen tot verhuurder met de beste deal van het eiland! Niet voor niets, want het is een bedrijf met uitstekende service en lage prijzen. Bij Alamo Curacao kom je nooit voor verrassingen te staan en ze heb óók nog een prachtig wagenpark. Lees snel verder voor meer informatie en speciale aanbiedingen.

Aanbieding: Kleine auto vanaf 35 euro per dag*
Bij Alamo boek je al een kleine huurauto (categorie Kia Picanto) vanaf 35 euro per dag inclusief ‘No Risk’ verzekering, ongelimiteerde kilometers en afhalen op de luchthaven Het is ook mogelijk om niet voor de No Risk verzekering te kiezen, dan ben je nog veel goedkoper uit. Alamo heeft een balie met bijzonder vriendelijk personeel op de luchthaven en bij aankomst rij je snel en comfortabel naar je resort!

Over Alamo

Alamo is een Amerikaans autoverhuurbedrijf met duizenden vestigingen over de hele wereld. Door de enorme omvang van het bedrijf en het schaalvoordeel dat ze hiermee hebben, kunnen ze zeer lage prijzen bieden. Alamo is opgericht in 1974 in Florida en hebben sindsdien de wereld langzaam overgenomen met hun goede service en scherpe deals.

Alamo komt vooral goed uit de test, omdat ze met all-in prijzen werken waarbij je niet met onvoorziene kosten te maken krijgt en waarbij een degelijke verzekering gegarandeerd is.

Alamo Autoverhuur Curacao

Vestigingen

Op het eiland heeft Alamo een vestiging op Hato airport, bij Lions Dive & Beach Resort, Livingstone Jan Thiel Resort en het Marriot Beach resort. In alle toeristische buurten is dus een kantoor gevestigd en u kunt vanuit uw resort of hotel eenvoudig uw auto reserveren en afhalen. In sommige gevallen hebben de resorts ook afspraken met Alamo, waarbij de auto voor de deur wordt afgeleverd. Alamo is de goedkoopste internationale verhuurder met een eigen balie op Hato Airport. Alamo Curacao is reeds dertig jaar actief op het eiland.

Wagenpark

De vloot bestaat uit ongeveer 10 verschillende modellen (voornamelijk Kia en Nissan) van klein tot groot. De auto’s zijn bijna altijd 2018 modellen en voorzien van airconditioning. Tegen een geringe bijbetaling kunt u een kinderzitje en navigatie huren. Alamo heeft ook enkele speciale voertuigen zoals jeeps en busjes beschikbaar. Mocht u interesse hebben in een upgrade, vraag hier dan naar bij de balie.

Service

Alamo Curacao wordt gemiddeld met een 4,6 (van 5) beoordeeld. Ze staan vooral bekend om hun klantvriendelijkheid, lage prijzen en uitstekende huurvoorwaarden. Het service niveau is zeer hoog. We krijgen regelmatig reacties van huurders die zeer te spreken zijn over de medewerkers van Alamo en nooit meer ergens anders willen boeken. Ze ‘pushen’ bijvoorbeeld geen onnodige verzekeringen en dergelijke. Iets waar andere verhuurders zich nog al eens schuldig aan maken.

Huurvoorwaarden

Omdat Alamo Autoverhuur Curacao onderdeel is van een internationale verhuur organisatie -die aan strenge eisen moet voldoen-, kunt u er van uit gaan dat de verhuurvoorwaarden goed geregeld zijn. Je kunt kiezen voor wat extra opties, zoals het geheel afkopen van je eigen risico. De huurprijs is echter all-in en er zijn geen verborgen kosten. Het eigen risico van Alamo is 500 dollar per boeking (onder voorbehoud). Dit kun je dus eventueel afkopen.

Vroeg boeken

Alamo Curacao biedt scherpe tarieven voor huurders die via internet reserveren. Het is dan ook aan te raden om niet zomaar binnen te lopen bij aankomst op het vliegveld. Op deze manier weet u waar u aan toe bent en krijgt u een uitstekende prijs!

Let op: Op het eerste gezicht lijkt Alamo wellicht niet de goedkoopste aanbieder, maar de afkoop van het eigen risico is zeer voordelig. Bij andere verhuurders betaal je tot wel vijf keer zo veel voor een all risk verzekering!

De bezoekers van deze website weten Alamo zeer te waarderen. De familie Opsteegh zegt hierover:

Al bij aankomst op het vliegveld van Curacao was duidelijk dat we een goede keuzen hadden gemaakt voor bij Alamo te reserveren. Veel andere mensen waar we mee in het vliegtuig zaten werden in pendelbusjes naar kantoortjes buiten het vliegveld gebracht.

Wij werden vriendelijk ontvangen door een dame die ons vlekkeloos door de incheck heen hielp en die ons niet op vervelende wijze nog allerlei verzekeringen probeerde aan te smeren. We hadden een auto gereserveerd in de kleinste klasse en deze was gloednieuw en keurig schoon. Ook het terugbrengen ging vlekkeloos.

Bij onze volgende vakantie op Curacao boeken ze zéker weer bij Alamo. Wat ons betreft zeer aan te raden voor een zorgeloze vakantie!”

Alamo Autoverhuur Curacao Ervaringen
  • Prijs
  • Beschikbaarheid
  • Service
  • Wagenpark
4.0

Samenvatting

Alamo staat bij ons al jaren bekend als een zeer betrouwbare en goedkope autoverhuurder. De beschikbaarheid is uitstekend, zelfs in drukke periodes. Het wagenpark is modern en het personeel zeer vriendelijk. Een absolute aanrader!

Sending
Beoordeling van huurders 4.2 (5 stemmen)

Adres Alamo

Adres:
Hoofdkantoor Alamo Car Rental
Franklin D. Rooseveltweg 449,
Curaçao, Nederlandse Antillen

Telefoonnummer:
+5999 869 4433

Openingstijden:
vrijdag 07:00–23:00
zaterdag 07:00–23:00
zondag 07:00–23:00
maandag 07:00–23:00
dinsdag 07:00–23:00
woensdag 07:00–23:00
donderdag 07:00–23:00

Ben je benieuwd naar een andere autoverhuurder die ook goede reviews heeft? Lees dan ons artikel over Sunny Cars.

Sunny Cars is een van de weinige autoverhuur bedrijven die een all-in prijs heeft en waar je een auto kunt reserveren zonder creditcard.