Auto huren bij Jan Thiel

Auto Huren op Curacao bij Jan Thiel? Wij helpen je op weg met het huren van een goedkope auto, waarmee je de mooiste plekken van Curacao kunt ontdekken!

Sixt heeft een tijdelijke aanbieding, waarbij je voor vanaf 20 euro per dag een auto boekt bij Jan Thiel. Wees er snel bij! Klik hier voor de aanbieding.

Curacao-Jan-Thiel-Strand

Je oog is gevallen op Jan Thiel, maar je vraagt je alleen nog af waar je een fijne huurauto kunt regelen, die niet al te duur is.

Op Curacao zijn er gelukkig eindeloze mogelijkheden om auto’s te huren. Soms zelf zó veel, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig is een auto huren op Curacao bij Jan Thiel helemaal niet ingewikkeld. Er zijn slechts enkele aanbieders en het mooie is dat de twee aanbieders met de beste voorwaarden en de laagste prijzen er ook een vestiging hebben. Dat zijn namelijk Alamo en Sixt. Alamo heeft zelfs een ‘beste prijs garantie’, dus daar kun je je geen buil aan vallen!

Jan Thiel is een prachtige plek. Bruisende strandtenten, snorkelspots van wereldklasse en prachtige flora en fauna. Niet voor niets vind je hier een aantal grote resorts.
De meeste Nederlandse reis aanbieders bieden arrangementen aan bij Papagayo, Chogogo en Livingstone. Je kunt je hier dagenlang vermaken, maar wat nu als je toch even op avontuur wilt?

Je huurt al een auto vanaf 30 euro per dag!

Je voelt ‘m al; wij raden van harte aan om minimaal een dagje het eiland te verkennen met een huurauto. Als je meer wilt zien dan alleen je resort en het -overigens prachtige- strand en zwemwater van Jan Thiel, dan heb je gewoon écht een huurauto nodig. Het openbaar vervoer op Curacao is niet optimaal en bij de dagtrips die georganiseerd worden zit je vast een een strak schema. Wat is er nou lekkerder dan op eigen tempo het eiland verkennen en optimaal te genieten van je vrijheid?

Gelukkig hoeft een auto huren helemaal niet kostbaar te zijn. Vanaf 30 euro heb je al een klein model, voldoende voor minimaal vier personen. Vrijwel alle auto’s op het eiland zijn voorzien van airconditioning.

We raden sterk aan om ruim van te voren een auto te boeken. Vaak krijg je dan hele interessante online tarieven. Je ben er dan tevens van verzekerd dat er een auto voor je klaar staat. Op een eiland met redelijk veel tourisme en een beperkt aantal huurauto’s is het helaas een mythe dat je bij de verhuurder kunt binnenlopen en een deal krijgt voor een zacht prijsje. De kans is dus groter dat je met lege handen komt te staan.

Heb je geen creditcard, of heb je nog niet de leeftijd van 23 bereikt? Geen zorgen! Klik op de links en we geven je advies hoe je tóch nog een auto kunt reserveren!

Jan-Thiel-Curacao-Strand

Er zijn ook wat lokale autoverhuurders gevestigd in Jan Thiel, maar onze ervaring is dat de beschikbaarheid daar vaak wat lastiger ligt en dat je goed op de kleine lettertjes moet letten met betrekking tot verzekering en extra kosten.

Vergelijk de laagste prijzen bij Jan Thiel
Comments are closed.