Auto huren bij Jan Thiel

Jan Thiel Curacao

Wil jij een auto huren bij Jan Thiel? Wij helpen je op weg met het regelen van een goedkope auto, waarmee je de mooiste plekken van het eiland kunt ontdekken!

Jan Thiel is een prachtige plek. Bruisende strandtenten, snorkelspots van wereldklasse en prachtige flora en fauna. Niet voor niets vind je hier een aantal grote resorts. De meeste Nederlandse reisbureau’s bieden arrangementen aan bij Papagayo, Chogogo en Livingstone. Je kunt je hier dagenlang vermaken, maar wat nu als je toch even op avontuur wilt?

Je huurt al een auto vanaf 20 euro per dag!

Je voelt ‘m al; wij raden van harte aan om minimaal een dagje het eiland te verkennen met een huurauto. Als je meer wilt zien dan alleen je resort en het -overigens prachtige- strand en zwemwater van Jan Thiel, dan heb je gewoon écht een huurauto nodig. Het openbaar vervoer op Curacao is niet optimaal en bij de dagtrips die georganiseerd worden zit je vast een een strak schema. Wat is er nou lekkerder dan op eigen tempo het eiland verkennen en optimaal te genieten van je vrijheid?

Tips voor auto huren bij Jan Thiel

Op Curacao zijn er gelukkig eindeloze mogelijkheden om auto’s te huren. Soms zelf zó veel, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig is een auto huren bij Jan Thiel helemaal niet ingewikkeld. Bij Jan Thiel zijn slechts enkele aanbieders met een kantoor ter plaatse en deze hebben vaak goede voorwaarden en scherpe prijzen.

Onze favoriete autoverhuurder op Jan Thiel is Sunnycars. Hier boek je een all-inclusive auto voor een hele scherpe prijs. Maar belangrijker nog: Je bent en blijft flexibel met je boeking. Wil je een ander model auto, een extra bestuurder of een heel andere periode vanwege corona? Geen probleem, dat kan kosteloos.

In onze prijsvergelijkingen komen ze steevast als beste uit de bus. Uitgebreide verzekering, ongelimiteerde KM’s en extra bestuurder zijn allemaal inbegrepen.

Je boekt een auto bij Sunnycars door Curacao Hato Luchthaven > Adresaflevering te selecteren. Aflevering (en ophalen) voor de deur van je resort bij Jan Thiels is vanaf 2 dagen autohuur helemaal gratis!

Gelukkig hoeft een auto huren helemaal niet kostbaar te zijn. Vanaf 20 euro heb je al een klein model, voldoende voor minimaal vier personen. Vrijwel alle auto’s op het eiland zijn voorzien van airconditioning.

We raden sterk aan om ruim van te voren een auto te boeken. Vaak krijg je dan hele interessante onlinetarieven. Je bent er dan tevens van verzekerd dat er een auto voor je klaar staat als je op het vliegveld aankomt. Op een eiland met redelijk veel tourisme en een beperkt aantal huurauto’s is het helaas een mythe dat je bij de verhuurder kunt binnenlopen en een deal krijgt voor een zacht prijsje. De kans is dus groter dat je met lege handen komt te staan.

Heb je geen creditcard, of heb je nog niet de leeftijd van 23 bereikt? Geen zorgen! Klik op de links en we geven je advies hoe je tóch nog een auto kunt reserveren!

Jan-Thiel-Curacao-Strand

Er zijn ook wat lokale autoverhuurders gevestigd in Jan Thiel, maar onze ervaring is dat de beschikbaarheid daar vaak wat lastiger ligt en dat je goed op de kleine lettertjes moet letten met betrekking tot verzekering en extra kosten.

Over Jan Thiel beach

Jan Thiel is een van de bekendste stranden van Curacao. Er is een grote strandtent (Zanzibar) gevestigd en verschillende duikscholen, een snackbar en een beachvolleybal veld. Je vindt er een overvloed aan strandbedjes en parasols, maar op drukke dagen liggen ze allemaal vol.

Om gebruik te kunnen maken van Jan Thiel moet je entree betalen. Zo’n 6 NAF (2,75 euro). Voor een strandbedje met parasol betaal je ook 6 NAF. Wil je een grote en luxer strandbed, en wat meer ruimte? Geen probleem, de prijzen liggen dan wat hoger en er zijn verschillende mogelijkheden.

Rond Jan Thiel beach liggen een aantal grote resorts die erg populair zijn onder Nederlanders. zoals Papagayo en Livingstone. Gasten die op deze resorts verblijven kunnen gratis gebruik maken van het strand bij Jan Thiel.

Houd je niet van de hele dag op een bedje liggen, dan is het een prachtig strand om lekker te zwemmen en te snorkelen. In de baai van Jan Thiel ligt een gezonken zeilschip waar prachtig koraal groeit en waar je je ogen zult uitkijken! Heb je interesse om te gaan duiken of misschien zelfs je PADI te halen? De leukste duikschool van het eiland is gevestigd bij Jan Thiel! Bij Scuba Do kun je voor een zachte prijs een proefduik maken en verslingerd raken aan het duiken.

En mocht dit heerlijke strand niet genoeg zijn voor jou, dan kun je een auto huren bij Jan Thiel en het prachtige eiland verkennen. Veel plezier!