Auto huren op Curacao zonder creditcard

Een auto huren op Curacao zonder creditcard kan lastig zijn. Vrijwel alle autoverhuurders willen graag een borgsom reserveren op je creditcard, zodat ze er van verzekerd zijn dat schade gedekt is als je een ongelukje krijgt.

Maar ja, niet iedereen heeft een creditcard. En hoe kun je dan toch voor een scherpe prijs een auto huren?

auto huren curacao zonder creditcard

Die vraag krijgen wij vaak. Heel vaak. Door onze jarenlange ervaring in de autoverhuur branche op Curacao en door onze contacten met diverse bedrijven, weten wij precies wat de mogelijkheden zijn.

Een auto huren op Curacao zonder creditcard is uitsluitend mogelijk bij Sunnycars. Dit is een Duits bedrijf dat afspraken heeft met vrijwel alle internationale verhuurders op het eiland. Het is een zeer betrouwbare verhuurder, die enorm goede recensies krijgt. Dit hebben ze vooral te danken aan de uitstekende klantenservice, in combinatie met de zeer lage prijzen.

Wil je huren zonder creditcard? Volg dan onderstaande stappen, anders is het lastig te vinden.

1:Klik op de link hieronder:

Direct een auto huren zonder creditcard? Klik hier!

2: Klink in het veld ‘Ophalen’ en selecteer Curacao-Hato luchthaven (of voer dit in)

3: Selecteer bij ‘Hoe wil je de auto ophalen’ de optie Geen voorkeur

4: Voer in wanneer je een auto wil huren en klik op Zoek huurauto’s

5: Selecteer in de linkerkolom bij servicepakket Geen waarborg

Je krijgt dan auto’s te zien die je kunt huren, zonder dat daar een creditcard voor nodig is. Je betaalt een kleine toeslag, maar die is heel laag en je komt in veel gevallen nog steeds goedkoper uit dan bij andere autoverhuurders. Sunnycars is namelijk een van de goedkoopste verhuurders op Curacao!

Let op; Sunnycars is -voor zover wij weten- de enige verhuurder waar dit mogelijk is. In drukke periodes hebben is er echter een beperkte voorraad huurauto’s op Curacao, dus wij adviseren ruim van te voren te boeken. Zeker als je een auto wilt huren in de vakantieperiodes dan raden wij dit sterk aan!

Wil je weten wat de vakantieperiodes zijn? Klik dan hier

Veel succes met boeken en alvast een hele prettige vakantie op Curacao toegewenst!