Auto huren in Willemstad Curacao

Een auto huren in Willemstad (Curaçao) is heel verstandig, omdat de prijs vaak een stuk lager is dan huren op het vliegveld van Curacao. Op het vliegveld huren is comfortabel, maar je betaalt hiervoor een flinke toeslag. Door te huren in Willemstad, kun je zomaar 30-40% besparen!

Huren bij een vestiging in Willemstad: Waarom is dat goedkoper?

Veel autoverhuurbedrijven hebben ook een vestiging in Willemstad, waar ze vaak hun auto’s voor een scherpere prijs aanbieden dan op het vliegveld.

Een van de redenen is de eerder genoemde toeslag, maar ook het feit dat er slechts enkele verhuurbedrijven actief zijn met een balie op het vliegveld, zorgt ervoor dat er weinig concurrentie is. In Willemstad is dat anders en hierdoor zijn de prijzen lager.

Als je op vakantie gaat op Curaçao, is het dus slim om niet alleen te kijken naar het afhalen van een auto op het vliegveld, maar ook op andere locaties. Bijkomend voordeel is dat je bij vrijwel alle grote hotels en resorts een vestiging hebt van autoverhuurbedrijven. Het wordt je dus erg makkelijk gemaakt!

Tip: Regel alleen wel met je verblijf (hotel/resort) dat je vervoer hebt van en naar het vliegveld. Vaak is dit een gratis service of betaal je een klein bedrag. Dit staat niet in verhouding met de korting die je krijgt bij het huren van een auto in Willemstad!

Regel een pendelservice van/naar je hotel of resort en reserveer een huurauto. Regel dit wel van te voren, want het aanbod is beperkt en als je er te lang mee wacht, dan schieten de prijzen omhoog.

Wij hebben hele goede ervaringen met Sunnycars, omdat zij hele scherpe prijzen hebben en omdat ze werken met een all-in prijs. Hiervoor krijg je perfecte service en een uitgebreide verzekering waarmee je geen risico loopt. Zo kun je dus echt zorgeloos genieten van je vakantie op Curacao!

Als enige verhuurder van Curaçao heeft Sunnycars de beschikking over 19 stadskantoren in Willemstad en omgeving, dus er is er altijd eentje in de buurt van jouw verblijf.

Ligt jouw hotel of resort toch niet in de buurt van een Sunnycars vestiging? Kies er dan voor om de auto bij je verblijf af te leveren of voor een shuttleservice. Vanaf 2 dagen huur is dit gratis!

Zo reserveer je een auto in Willemstad:

Selecteer ‘Willemstad’ en vervolgens jouw hotel of resort als locatie bij Sunnycars en reserveer een all-inclusive huur auto.

Autoverhuur Willemstad

Bonus: Nog meer besparen op auto huren in Willemstad Curacao?

Vraag jezelf af: Hoeveel dagen heb ik de auto écht nodig? Veel mensen huren een auto op het vliegveld en liggen vervolgens tien dagen op het strand bij Jan Thiel. Dat is natuurlijk zonde.

Vaak kun je in 2-3 dagen een groot gedeelte van het eiland ontdekken. Er is veel te zien, maar het is minder groot dan je denkt en je kunt er niet oneindig rondrijden. Dit kan je op een vakantie van 10 dagen zomaar 200-300 euro schelen! Toch mooi meegenomen.

Fijne vakantie!