Cabrio huren op Curacao

Wil jij een cabrio huren op Curacao? Leuk! Dat is een van de beste keuzes die je kunt nemen voor je vakantie op Curacao. 

Helaas! ☹️ Vanwege de corona virus crisis is het op dit moment niet mogelijk om een cabrio te huren op Curacao. Wij adviseren om een normale (luxe) auto te reserveren. Deze zijn ruim beschikbaar. Klik hier voor aanbiedingen.

Stel jezelf even voor; Cabrio dak open, met een lekker gangetje, zoevend over de kronkelige wegen van Curacao. Prachtig uitzicht op de Christoffelberg en de wind door je haren. Om het af te maken staat er een heerlijk muziekje uit de Caraïben op de radio, met in het vooruitzicht dat je met je handdoek op de schouders op je slippers vanaf de parkeerplaats naar het prachtige strand van Cas Abou slentert.

Cabrio Huren Christoffelpark

Er wordt vaak gedacht dat Curacao te warm is om in een cabrio te rijden.

Niets is minder waar. Door het prettige klimaat van Curacao staat er altijd een bries en valt het wel mee met de warmte. Regen is een grotere factor om rekening mee te houden, maar gelukkig is het vrijwel het hele jaar prachtig. Alleen in oktober en november is er een verhoogde kans op regen. Dat valt dus reuze mee!

Cabrio reserveren

Waar je wel rekening mee moet houden, is dat het aanbod van cabrio’s beperkt is.

Doordat Curacao een eiland is, hebben verhuurders te maken een vaste voorraad auto’s die ze niet eenvoudig kunnen aanvullen. Er zijn slechts een klein aantal cabrio’s te huur, omdat de meeste mensen voor een goedkope, kleine auto kiezen, zonder al te veel luxe. Maar geloof ons; Een cabrio huren op Curacao is heerlijk!

We adviseren om 2-3 maanden van te voren je cabrio te reserveren. In sommige gevallen moet je hier een aanbetaling voor doen. Let op: Omdat de cabrio’s iets luxere modellen zijn, krijg je te maken met strikte regels met betrekking tot leeftijd. Lees hier meer over het reserveren als je nog niet ouder dan 23 bent.

Laagste prijs garantie

Sunnycars heeft op Curacao de beste all-inclusive deals en een laagste prijs garantie. Deze laagste prijs garantie is ook geldig bij het huren van een cabrio. We adviseren dus om een kijkje bij ze te nemen en zelf te ontdekken welke aanbiedingen er momenteel zijn.

Andere verhuurders met cabrio’s zijn Hertz en Sixt. Er zijn ook diverse lokale verhuurders met (oudere) cabrio’s. Let hierbij goed op de voorwaarden en de verzekering. Er komen soms extra kosten bij de boeking, waardoor je duurder uit kan komen dan met een gerenommeerde internationale verhuurder.