Curacao op één na mooiste eiland

Wij wisten het natuurlijk al lang, maar met meer dan 70 nationaliteiten, het kleurrijke centrum van Willemstad, de eindeloze witte stranden en het prachtige groen van de nationale parken, is Curacao een van de hoogtepunten van de Caribische eilanden. 

En dat is niet onopgemerkt gebleven, USA today heeft in hun jaarlijkse onderzoek, Curacao op tweede plaats gezet van mooiste eilanden van de Caribbean.

Curacao Mooist

Curacao eindig nét achter Puerto Rico, maar laat eilanden als de Dominicaanse Republiek en Tobago makkelijk achter zich.
Sint Maarten en Bonaire staan op respectievelijk de vierde en zevende plaats in de top tien. Prachtige resultaten voor prachtige eilanden, maar Curacao is helaas net een stukje mooier!

USA today zegt over Curacao;
Als je zoekt naar een plek waar je kunt relaxen op de Caribische eilanden, ga dan naar ‘on-ontdekt’ Curacao. Bezoek het trendy Pietermaai district met zijn vele restaurants en boutique hotels zoals Mundo Bizarro en Ginger. De hoofd attracties van Curacao zijn op prettige wijze verdeeld over het eiland, in plaats van allemaal in één drukke hoofdstraat. Dit zorgt er voor dat het nergens echt te druk is.

Juist omdat de attracties verspreid zijn over het redelijk grote eiland, raden wij aan lekker een huurauto te pakken en het eiland op je eigen tempo te verkennen. Dit zorgt voor een fantastische ervaring, waarbij je makkelijk het gevoel krijgt onderdeel te zijn van de lokale samenleving.

Curacao USA today

Vanaf 25 euro per dag huur je al een kleine auto die je veilig naar plekken als Cas Abou en de Christoffelberg brengt.
Vaak is het mogelijk de auto slechts enkele dagen te huren en op te halen bij je resort. Makkelijker en leuker kan niet! Wil je meteen prijzen vergelijken en een auto huren? Bekijk deze lijst met autoverhuurders waar wij goede ervaringen mee hebben!