Exclusieve korting bij Alamo

Bent u op zoek naar een betaalbare huurauto voor tijdens uw vakantie op Curacao? Zoek niet verder!

Alamo Korting

Wij bieden u 10 euro extra korting Alamo op de al zeer scherpe prijzen van Alamo, om u er van te overtuigen dit verhuurbedrijf de beste prijs/kwaliteit verhouding van het eiland heeft!

Aanbieding: Kleine auto vanaf 35 euro per dag*
Bij Alamo boek je al een kleine huurauto (categorie Kia Picanto) vanaf 35 euro per dag inclusief ‘No Risk’ verzekering, ongelimiteerde kilometers en afhalen op de luchthaven Het is ook mogelijk om niet voor de No Risk verzekering te kiezen, dan ben je nog veel goedkoper uit. Alamo heeft een balie met bijzonder vriendelijk personeel op de luchthaven en bij aankomst rij je snel en comfortabel naar je resort!

Alamo is een van de grootste autoverhuur bedrijven ter wereld en heeft vestigingen op diverse locaties op Curacao. Op Curacao heeft Alamo een vestiging op Hato airport, bij Lions Dive & Beach Resort, Livingstone Jan Thiel Resort en het Marriot Beach resort. Alamo is de goedkoopste internationale verhuurder met een eigen balie op Hato Airport.

Omdat Alamo een internationale verhuurder is die aan strenge eisen moet voldoen, kunt u er van uit gaan dat de verhuur voorwaarden goed geregeld zijn. De verhuurprijs is all-in en er zijn geen verborgen kosten. De vloot bestaat uit 9 verschillende modellen (voornamelijk Kia en Nissan) van klein tot groot.

De auto’s zijn bijna altijd 2017 modellen en voorzien van airconditioning. Tegen een geringe bijbetaling kunt u een kinderzitje en navigatie huren. Alamo biedt scherpe tarieven voor huurders die via internet reserveren. Het is dan ook aan te raden om niet zomaar binnen te lopen bij aankomst op het vliegveld. Op deze manier weet u waar u aan toe bent en krijgt u een uitstekende prijs!