Goedkoop een auto huren in vakantietijd? Klik hier!

Wil je goedkoop een auto huren in vakantietijd? Omdat veel gezinnen in deze periode willen huren, is het erg druk en kan het wel eens een uitdaging worden om een goede deal te scoren. 

Maar niet gevreesd, wij hebben jarenlang ervaring met autoverhuur op Curacao en we hebben goedkope en betrouwbare autoverhuurders voor je opgezocht die ook goede beschikbaarheid hebben tijdens schoolvakanties!

Vergelijk de laagste prijzen tijdens schoolvakanties

De kerstvakantie is een drukke vakantieperiode op Curacao. Veel autoverhuurders hebben weinig of geen auto’s meer beschikbaar en schroeven de prijzen wat omhoog. De voorraad huurauto’s op Curacao is beperkt en in het hoogseizoen ontstaat steevast schaarste. De kleinere lokale verhuurders zijn vaak als eerste uitverkocht. Ze beschikken vaak over een kleine vloot en hebben niet of nauwelijks reserve auto’s achter de hand.

Goedkoop een auto huren

De grotere (internationale) verhuurders hebben doorgaans voldoende voorraad. Ook tijdens schoolvakanties is er meer dan genoeg keuze. Ze beschikken over meerdere vestigingen en als er op vliegveld Hato een tekort ontstaat, vullen ze deze eenvoudig aan. Maar let op; Curacao is een relatief klein eiland en de voorraad is en blijft nog steeds beperkt. Ons advies is dan ook altijd zo vroeg mogelijk te beginnen met het oriënteren waar je een auto wilt boeken en deze ook te reserveren. Dit is absoluut een must tijdens schoolvakanties. Als je wacht totdat je op Curacao aankomt, dan is de kans groot dat er niets meer beschikbaar is. Het zou zonde zijn als je na een lange vlucht op het vliegveld staat en er blijken geen auto’s meer te huren te zijn.

Goedkoop een auto huren Curacao

Onze tips voor goedkoop een auto huren

Momenteel zien we dat de beste deals gesloten worden bij Sunny Cars. We kijken dan vooral naar lage prijzen in combinatie met beschikbaarheid. Dat Sunny Cars goed uit de test komt ten eerste omdat zij hun voorraad halen bij vrijwel alle bekende autoverhuurders op Curacao en ten tweede omdat ze hele goede ‘all-inclusive’ prijzen hanteren. Dat betekent dat je qua prijs en voorwaarden precies weet waar je aan toe bent. Geen onvoorziene kosten of kleine lettertjes en dat is tijdens je vakantie wel zo fijn.

Ook Alamo heeft scherpe prijzen en een uitstekende voorraad. Alamo staat vooral bekend om de goede service en de grote moderne vloot. De reputatie is zeer goed en de bezoekers van deze website die bij Alamo gehuurd hebben zijn zeer enthousiast. Alamo heeft een kantoor op de luchthaven en je stapt zo het vliegtuig uit en je huurauto in! Bij Alamo is het wel aan te raden om ruim van te voren te boeken, omdat tijdens vakanties de vraag naar huurauto’s zeer groot is.

Let op: Tijdens de zomervakantie is Alamo vaak de goedkoopste verhuurder, maar in andere periodes of vakantie kan dit een andere autoverhuurder zijn. Bekijk dan het overzicht van verhuurbedrijven op Curacao dat wij wekelijks bijwerken. Zo kun je gegarandeerd Goedkoop een auto huren!