Hertz Autoverhuur Curacao

We bekijken constant welke autoverhuurders op Curacao de beste aanbiedingen hebben. Er zijn vele verhuurders en dat maakt het soms moeilijk om uit te vinden waar u voor het minste geld een betrouwbare auto kunt huren. Gelukkig zijn kennen wij alle autoverhuurders en kunnen u adviseren waar u de beste deal kunt scoren! In deze review behandelen we Hertz Curacao.

Bij Hertz Curacao kleine auto vanaf 38 euro per dag
Picanto Hertz Bij Hertz ben je verzekerd van een goed onderhouden en recent model auto tegen een schappelijke prijs. Bijkomend voordeel is dat je bij veranderingen aan je boeking geen annulerings- of wijzigingskosten betaald.

Hertz Car Rental op Curacao heeft momenteel goede aanbiedingen. De prijzen zijn relatief laag en zelfs in drukke periodes is er bijna altijd een auto beschikbaar. Bij veel kleinere auto verhuurbedrijven op Curacao zijn er slechts beperkt auto’s beschikbaar in de lagere prijsklasse.

Het voordeel van Hertz Curacao is dat het een zeer betrouwbare internationale verhuurder is, met uitstekende voorwaarden. De getoonde prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers, luchthaven toeslag en diefstalverzekering. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Hertz Curacao

Betalen kan vooraf, maar ook bij aankomst op het vliegveld. Wij adviseren echter wel altijd om vooraf te reserveren, omdat Hertz via internet de scherpste aanbiedingen heeft. Aan de balie moet u rekening houden met een iets hogere prijs voor uw huurauto.

Als u na een lange vlucht aankomt op Hato airport, staat het vriendelijke personeel van Hertz klaar om u zo snel mogelijk te helpen met uw auto. Wilt u een auto huren, maar niet direct bij aankomst op het vliegveld Hato? Geen probleem! In het centrum van Willemstad en bij Superclub Breezes zijn ook vestigingen van Hertz.

Hertz is een grote speler op de autoverhuur markt van Curacao en dat merk je. De grote vloot van huurauto’s is prachtig onderhouden, keurig schoon en er is heel veel keuze. Reist u met een gezin? Ook in de grotere klasse auto’s heeft Hertz voldoende scherp geprijsd aanbod op Curacao! Een kinderzitje huurt u tegen een geringe meerprijs.

Hertz Curacao

Adres:
Plaza Margareth Abraham
Willemstad, Nederlandse Antillen

Openingstijden:
Maandag t/m zondag, 7:00u – 23:00u

Website:
Klik hier