De 6 leukste restaurants van Curacao

In Curaçao kun je na het huren van een auto niet alleen op plekken komen waar je lekker kunt zwemmen en van mooie natuur kunt genieten, je kunt ook de leukste restaurants van Curacao verspreid over het eiland bezoeken. We hebben daarom een selectie voor je gemaakt met daarin de 6 beste – parkeervriendelijke -restaurants.

Vis & Schepen

Restaurant CuracaoOm te beginnen is een leuk restaurant waar je goed kan lunchen ‘Sails’. Het zit in het Maritiem Museum in de hoofdstad Willemstad. Je kunt er diverse visgerechten en salades eten. De sfeer in dit restaurant is erg goed en je kunt er gemakkelijk met een huurauto parkeren. Je kunt namelijk gratis parkeren op de bewaakte parkeerplaats van het museum. Ook leuk in Willemstad is ‘Bistro le Clochard’. Het bevindt zich op het punt waar alle schepen de haven van de stad binnenkomen. Tijdens het eten van Franse en internationale gerechten kun je de passerende schepen aanschouwen. Bovendien kun je je auto in de buurt van het restaurant parkeren.

Uitzicht & Zee

Baoase CuracaoEen restaurant waarbij je uitkijkt over het Spaanse Water is daarnaast het ‘Boathouse’. Genietend van de internationale gerechten kun je ook hier boten zien neerstrijken aan de Curaçaose wal. Een ander leuk restaurant met prima parkeermogelijkheden in Willemstad is het ‘Baoase Beach Restaurant’. Een bezoek aan dit restaurant valt te omschrijven als de ‘Caribische ervaring’. Dineer op een exotische plek direct aan zee!

Dineren buiten Willemstad

Jaanchies CuracaoJe kunt natuurlijk ook buiten Willemstad heerlijk dineren. Op het ‘Christoffel Terrace’ op Westpunt kun je zowel lokale als internationale specialiteiten eten, terwijl je op de top zit van een klif. Dineer luxueus en kijk uit over de blauwe zee. Heb je zin in lokale gerechten van Curaçao? Bezoek dan het beroemde Jaanchie’s Restaurant in westpunt. Het restaurant is gevestigd in een prachtig authentiek pand. Een van de specialiteiten van Jaanchies is Leguaan; een beetje vreemd, maar zeker de moeite waard om te proberen!