Beste prijs garantie: Alamo Curacao

AlamoCuracao Gemiddelde beoordeling: 4.6 van 5 gebaseerd op 9 beoordelingen.

Alamo Curacao is door onze huurders verkozen tot een de meest betrouwbare en scherp geprijsde verhuurder van zomer 2017. De prijzen, service en beschikbaarheid van huurauto’s op Curacao, worden constant door ons vergeleken.

Alamo komt vooral goed uit de test, omdat ze met all-in prijzen werken waarbij je altijd goed verzekerd bent.

In dit artikel leest u alles over Alamo Curacao.

Klik hier en bekijk direct de aanbiedingen bij Alamo

Gebruik deze code tijdens je boeking voor 10 euro extra korting: 1C5U8R

Over Alamo

Alamo is een Amerikaans autoverhuurbedrijf met duizenden vestigingen over de hele wereld. Door de enorme schaal, kunnen ze zeer lage prijzen bieden. Alamo is opgericht in 1974 in Florida en hebben sindsdien de wereld langzaam overgenomen met hun goede service en scherpe deals.

Alamo Curacao

Vestigingen
Op Curacao heeft Alamo een vestiging op Hato airport, bij Lions Dive & Beach Resort, Livingstone Jan Thiel Resort en het Marriot Beach resort. Alamo is de goedkoopste internationale verhuurder met een eigen balie op Hato Airport. Alamo Curacao is reeds dertig jaar actief op het eiland.

Wagenpark
De vloot bestaat uit ongeveer 10 verschillende modellen (voornamelijk Kia en Nissan) van klein tot groot. De auto’s zijn bijna altijd 2017 modellen en voorzien van airconditioning. Tegen een geringe bijbetaling kunt u een kinderzitje en navigatie huren. Alamo heeft ook enkele speciale voertuigen zoals jeeps en busjes beschikbaar. Mocht u interesse hebben in een upgrade, vraag hier dan naar bij de balie.

Service
Alamo Curacao wordt gemiddeld met een 4,6 (van 5) beoordeeld. Ze staan vooral bekend om hun klantvriendelijkheid, lage prijzen en uitstekende huurvoorwaarden. Het service niveau is zeer hoog. We krijgen regelmatig reacties van huurders die zeer te spreken zijn over de medewerkers van Alamo en nooit meer ergens anders willen boeken. Ze ‘pushen’ bijvoorbeeld geen onnodige verzekeringen en dergelijke. Iets waar andere verhuurders zich nog al eens schuldig aan maken.

Huurvoorwaarden
Omdat Alamo Curacao onderdeel is van een internationale verhuurder -die aan strenge eisen moet voldoen-, kunt u er van uit gaan dat de verhuurvoorwaarden goed geregeld zijn. Je kunt kiezen voor wat extra opties, zoals het geheel afkopen van je eigen risico. De verhuurprijs is echter all-in en er zijn geen verborgen kosten. Het eigen risico van Alamo is 500 dollar per boeking (onder voorbehoud).

Vroeg boeken
Alamo Curacao biedt scherpe tarieven voor huurders die via internet reserveren. Het is dan ook aan te raden om niet zomaar binnen te lopen bij aankomst op het vliegveld. Op deze manier weet u waar u aan toe bent en krijgt u een uitstekende prijs!

Let op: Op het eerste gezicht lijkt Alamo wellicht niet de goedkoopste aanbieder, maar de afkoop van het eigen risico is zeer voordelig. Bij andere verhuurders betaal je tot wel vijf keer zo veel voor een all risk verzekering!

Vriendelijk

★★★★☆
4 5 1
Bij aankomst op het vliegveld zijn we ontzettend vriendelijk geholpen. Na een lange vlucht naar Curacao was dit heel prettig!

Gratis upgrade!

★★★★☆
4 5 1
Na flink wat uitzoekwerk terecht gekomen bij Alamo. Geen spijt van gehad, we kregen zelf een upgrade!

Goedkoop

★★★★★
5 5 1
Goedkoopst tijdens de herfstvakantie. Makkelijke keuze :)

Behalve Alamo Curacao, welke verhuurders zijn nog meer goed?

Een andere autoverhuurder met uitstekende prijzen is Sixt autoverhuur. Bekijk hier de review van Sixt.

Comments are closed.