Review: Europcar Curacao

Europcar Curacao is een internationaal verhuurbedrijf, met een uitstekende reputatie. In het verleden hadden ze het imago niet altijd even goedkoop te zijn, maar de laatste tijd staan ze steeds vaker in onze top-3 van beste deals op Curacao! 

Europcar Curacao

Waar vind ik Europcar Curacao?

De vestiging op Curacao is een van de 3300 verhuurlocaties van het bedrijf in meer dan 140 landen. Een grote gerenommeerde verhuurder dus, die door zijn enorme schaal scherpe prijzen kan bieden!

Europcar heeft op Curacao een vestiging die op korte afstand ligt van het vliegveld. Bij aankomst verzorgen ze vervoer naar de locatie en bij vetrek wordt je weer keurig terug gebracht. Het voordeel hiervan is dat je de verplichte luchthaven toeslag niet betaalt en dat je goedkoper uit bent.

Wat is het wagenpark van Europcar?

Het wagenpark van Europcar was voorheen niet erg modern en in sommige gevallen hebben de auto’s vrij veel KM’s gereden. Het management heeft aangegeven dat er nieuwe auto’s op komst zijn en de verwachting is dat deze op korte termijn in de verhuur beschikbaar zullen zijn.

Het type auto in de kleinere klasse is een VW Fox met een automaat. Een heerlijke compacte auto, die erg zuinig is en voorzien van alle gemakken. Indien u hier behoefte aan heeft zijn er kinderzitje en andere accessoires beschikbaar. Geef dit aan bij de boeking.

Beschikbaarheid
De beschikbaarheid van Europcar op Curacao is goed. Hierbij moet wel op gemerkt worden, dat in drukke periodes soms de auto’s in de lage prijsklasse niet meer beschikbaar zijn. We raden aan om in het hoogseizoen (zomervakantie en december) ruim van te voren online te reserveren.

Service
Zoals bij elk verhuurbedrijf kunnen er wel eens dingen niet helemaal vlekkeloos verlopen, maar Europcar Curacao staat er om bekend dat ze enorm vriendelijk personeel hebben, dat zeer service gericht is. Ze werken snel en efficiënt.

Let er op dat je bij het afhalen van de auto je uitgeprinte voucher meeneemt. Hierop staat alle informatie die nodig is om de boeking zo snel mogelijk af te handelen.

Europcar Curacao

Adres:
Weg naar Westpunt z/n – Curaçao
Juan Domingo (vlakbij Isa Service Station) bij de Julianadorp Rotonde.
Willemstad, Nederlandse Antillen

Telefoonnummer:
+5999 512 3322 of +5999 888 3322

Openingstijden:
Maandag t/m zondag, 7:00u – 23:00u

Website:
Klik hier