Rentalcars Curacao

Rentalcars Curacao is een internationale vergelijkingswebsite, die onderdeel is van de Priceline groep, waar bedrijven als Booking.com en Agoda bij horen. Een zeer betrouwbare partij met goede service en lage prijzen.

Kleine auto vanaf 37 euro per dag, met laagste prijs garantie*
Bij Rentalcars boek je al een kleine auto vanaf 37 euro per dag. Vergelijk prijzen van vele aanbieders op het eiland en zie de laagste prijzen in één oogopslag. Geen creditcard toeslag of wijzigingskosten, tevens mogelijk om te reserveren en later pas te betalen.  Rentalcars.com is tevens de enige aanbieder met mogelijkheden voor jongeren (vanaf 21 jaar) on te boeken. *Let op: extra bestuurder en afkoop eigen risico zijn niet inbegrepen.

Over Rentalcars Curacao

Met meer dan 50.000 aangesloten verhuurlocaties in meer dan 160 landen is Rentalcars een hele grote speler in de autoverhuurbranche. De afgelopen jaren hebben ze meer dan 3 miljoen klanten gehad. Dit is ook de reden dat ze goede prijsafspraken kunnen maken met de verhuurders en daar profiteert de consument van. Ze zijn telefonisch en via internet 24/7 bereikbaar.

Rentalcars is populair door de scherpe prijzen en de 247/7 service over de hele wereld.

Vestigingen

Rentalcars heeft op Curacao geen fysieke vestigingen, omdat het een online verhuurder is. Er zijn echter vele lokale verhuurders zoals Alamo, Budget en Sixt aangesloten bij het netwerk. Dus als je een auto reserveert, dan haal je deze vaak op bij het lokale kantoor van een aangesloten verhuurder. In veel gevallen is het ook mogelijk om een drop-off bij je hotel of resort aan te vragen. De auto wordt dan door een medewerker van het verhuurbedrijf voor de deur gezet. Het is tevens mogelijk om te selecteren dat je de huurauto wilt ophalen bij het vliegveld. Je krijgt dan alleen de aanbieders te zien die een balie hebben op het vliegveld.

Rentalcars Curacao Ervaring

Wagenpark

Omdat Rentalcars met vrijwel alle grote aanbieders op het eiland werkt, is het aanbod groot. Het hele scala is verkrijgbaar, van klein tot groot en van cabrio tot 9-persoons busje. Rentalcars heeft strikte afspraken met de verhuurders over de kwaliteit van de auto’s. Het betreft vrijwel uitsluitend auto’s met bouwjaar 2017 en soms 2016.

Service

De service is uitstekend. Rentalcars is dag en nacht bereikbaar en ze rekenen nooit creditcardtoeslagen of omboekingskosten. Ze zijn zeer flexibel en staan je keurig in het Nederlands te woord. De enige opmerking die wij hebben is dat het soms lastig is om ze te pakken te krijgen. Het kan makkelijk 5-10 minuten ‘in de wacht staan’ kosten, voordat je iemand aan de lijn hebt. Het regulier nummer (kantoortijden) dat je kunt bellen is 020-2623924. Het internationale 24/7 bereikbare telefoonnummer is +44 161 835 5069

Autoverhuur voorwaarden

Rentalcars laat wat betreft de voorwaarden niets aan de verbeelding over. Hun website is zeer uitgebreid en is helder over alle opties en mogelijkheden. In principe kom je nooit voor verrassingen te staan, maar denk altijd wel goed na over wat voor verzekering en opties je allemaal nodig hebt.

Leeftijd auto huren

Rentalcars is de enige verhuurder op Curacao, via wie ook jonge bestuurders een auto kunnen huren. Je betaald dan een kleine extra toeslag, maar op die manier is het heel eenvoudig om een auto te huren. Bij andere verhuurders is de minimale leeftijd 23 jaar en in sommige gevallen zelfs 25 jaar.

Tip

Ondanks dat Rentalcars Curacao een bedrijf is met een groot netwerk en een enorme voorraad, is het toch raadzaam om op tijd te boeken. Zoals je wellicht van Booking.com kent, speelt ook Rentalcars sterk in op schaarste en populaire deals. Zodra de drukte en het aantal reserveringen toeneemt, schieten de prijzen omhoog. Dat is ook de reden dat Rentalcars in veel gevallen goedkoop is, maar lang niet altijd de beste deal biedt. Wij raden dan ook aan om zeker ook direct bij bijvoorbeeld Alamo te kijken. Onze ervaring is dat je daar in drukke periodes vaak nét een scherpere deal krijgt.

Rentalcars Curacao Ervaringen
  • Prijs
  • Beschikbaarheid
  • Service
  • Wagenpark
3.8

Samenvatting

Rentalcars is ‘s werelds grootste online autoverhuurservice en heeft scherpe deals met vrijwel alle verhuurders op Curacao. Als je vroeg boekt, dan heeft Rentalcars een prachtig breed aanbod van huurauto’s voor de beste prijzen.

Sending
Beoordeling van huurders 5 (1 stem)

Contactgegevens Rentalcars Curacao

Adres:
Hoofdkantoor Rentalcars.com
Sunlight House, Verdieping 9-12
Manchester
M3 3JZ

Telefoonnummer Nederland:
020-2623924

Openingstijden Nederland:

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 18:30
Zondag 10:00 – 18:30

Telefoonnummer Internationaal (24/7):
+44 161 835 5069

Website:
Klik hier

Ben je benieuwd naar een andere autoverhuurder die ook goede reviews heeft? Lees dan ons artikel over Sunny Cars.

Sunny Cars is een van de weinige autoverhuur bedrijven die een all-in prijs heeft en waar je een auto kunt reserveren zonder creditcard.