Sixt Curacao

We vergelijken constant de prijzen, beschikbaarheid en ook de service van de autoverhuurders op Curacao. In dit artikel leest u alles over Sixt Curacao. De autoverhuurder met momenteel de laagste prijzen en uitstekende beschikbaarheid.

De aanbieding bij Sixt betreft de kale huurprijs. Dit is exclusief verzekering! Wilt u all-inclusive boeken? Neem dan een kijkje bij Alamo

Over Sixt

Sixt is opgericht in 1912 en is een van ‘s werelds oudste en bekendste verhuurbedrijven. In Europa zijn ze marktleider omdat ze luxe auto’s tegen ongelooflijk lage prijzen aanbieden. Sixt is compleet transparant en de prijzen die ze tonen op hun website zijn inclusief onbeperkte kilometers, luchthaven toeslag en beperkte verzekering.

Sixt Curacao

Vestigingen
Sixt Curacao is vanaf halverwege 2014 actief op Curacao en heeft 4 vestigingen. Ze hebben een balie op het vliegveld, maar ook diverse kantoren in bijvoorbeeld Jan Thiel en in Willemstad. De kantoren zijn netjes verzorgd, er is airconditioning aanwezig en er is voldoende wachtruimte.

Wagenpark
Vanaf 20 euro per dag rijdt u al in een kleine auto van recent bouwjaar. Dit is inclusief de meest voor de hand liggende verzekeringen. In de prijsklasse voor compacte auto’s betreft het vaak auto’s van de merken Kia en Suzuki. Bij de grotere voertuigen is dit Nissan en Hyundai. Sixt Curacao heeft ook een aantal luxe auto’s zoals cabriolets en 4×4 in hun wagenpark. Verder hebben ze busjes en bestelwagens. Een zeer compleet wagenpark dus, met voor ieder wat wils.

Beschikbaarheid
Sixt Curacao heeft een grote vloot en ze bieden scherpe prijzen, zelfs in het hoogseizoen. In sommige gevallen zelfs zó laag dat andere partijen er bijna niet tegenop kunnen, zeker niet in combinatie met de uitstekende beschikbaarheid tijdens de schoolvakanties. Veel andere verhuurders hebben beperkt aanbod in de lagere prijsklassen. Dat is bij Sixt absoluut niet het geval!

Service
Het personeel bij de balie van Sixt Curacao op het vliegveld is zeer vriendelijk en helpen u met raad en daad. Het personeel is snel met het afhandelen van het ophalen en terugbrengen van huurauto’s, maar houdt er wel rekening mee dat het in het hoogseizoen wat langer kan duren. Als u extra wensen heeft zoals een kinderzitje, navigatiesysteem of aanvullende verzekering, dan kan dit terplekke geregeld worden.

Huurvoorwaarden
De huurvoorwaarden van Sixt zijn uitstekend; het betreft een grote internationale verhuurder ze hebben hun reputatie hoog te houden.
Lees altijd goed de voorwaarden door. Bestuurders tussen 23-25 betalen bijvoorbeeld een extra toeslag van zo’n 15 dollar per dag.

Schoolvakanties
Wij raden aan om de prijzen te bekijken van Sixt als u in de schoolvakanties wilt boeken. Het is hierbij belangrijk dat u van te voren reserveert en niet tot het laatste moment wacht. Om te beginnen zijn de huurprijzen aan de balie namelijk hoger en Curacao heeft als eiland slechts een beperkte voorraad huurauto’s. Helaas komt aan deze voorraad in drukke periode een keer een einde.

Geen creditcard?
Heeft u geen creditcard om een auto te reserveren? Lees dan verder hoe u een auto reserveert, zonder creditcard.

Adres Hoofdkantoor Sixt Curacao

Adres:
Plasa Margaret Abraham
Vliegveld Hato, Willemstad
Curacao, Nederlandse Antillen

Telefoonnummer:
+599-9-4613089

Openingstijden:
Maandag – Zondag: 07:00 – 23:00
Feestdagen: 07:00 – 23:00

Website: sixt.nl