Sunny Cars Curacao

Sunny Cars Curacao komt in onze reviews erg goed uit de bus, omdat ze uitstekende service bieden en scherpe all-in prijzen. Als je een auto bij Sunny Cars huurt, dan weet je altijd waar je aan toe bent.

Klik hier en bekijk direct de aanbiedingen bij Sunny

Een ander groot voordeel van Sunny Cars is dat ze de enige verhuurder op het eiland zijn waar het mogelijk is om zonder creditcard een auto te huren.

Over Sunny Cars

Sunnycars is een Duitse autoverhuur vergelijkings website. Ze werken alleen met de meest gerenommeerde verhuurbedrijven en staan er voor garant dat je -wat betreft je huurauto- een zorgeloze vakantie hebt. Daarnaast is Sunny Cars een van de weinige verhuurders is die écht all-inclusive is. Sunnycars werd in 2015 door het TV-programma KASSA verkozen tot beste all inclusive deal van de Nederlandse Antillen.

Sunny Cars Curacao

Sunny Cars is de enige verhuurder op Curacao, waar je onder uitstekende voorwaarden een auto kunt huren als je geen creditcard hebt.

Wagenpark
Omdat Sunny Cars met vrijwel alle aanbieders van het eiland overeenkomsten heeft, zijn praktisch alle modellen beschikbaar. Klein, groot, voor ieder wat wils. Voorop staat dat het in ieder geval altijd zeer jonge auto’s zijn. In principe van bouwjaar 2017 en in sommige gevallen 2016. Bent u op zoek naar een busje, pick-up, 4×4 of een cabrio? Ook dan bent u bij Sunny Cars aan het juiste adres.

Service
De service van Sunny Cars is fenomenaal. Gedurende het hele proces communiceren ze zeer helder en snel. Mocht er iets zijn waar u niet helemaal uitkomt, dan kunt u het servicenummer 023-5699696 tegen lokaal tarief bellen. In noodgevallen kunt u 24/7 het nummer +31 23-5699690 bellen. De medewerkers zijn zeer behulpzaam en kundig.

Boeken zonder creditcard
Sunny Cars Curacao is de enig verhuurder waar je tóch een auto kunt huren als je geen creditcard hebt. Bij andere verhuurders is dit simpelweg niet mogelijk. Dit is een ideale oplossing voor jonge mensen die (nog) geen creditcard hebben. Tegen een zeer geringe meerprijs staat Sunny Cars voor je garant en voor je het weet rijd je zorgeloos in je huurauto over het eiland!

Sunny Cars

Vroeg boeken
Zoals bij vrijwel alle verhuurders geldt dat het verstandig is om vroeg te boeken. Zodra je vakantie geboekt is, kun je het beste ook je huurauto reserveren. Omdat Curacao een eiland is en er bij drukte niet makkelijk extra auto’s geregeld kunnen worden, moet je er gewoon vroeg bij zijn. Bij sommige autoverhuurders hoef je niet eens een aanbetaling te doen.

Sunny Cars Curacao Ervaringen
  • Prijs
  • Beschikbaarheid
  • Service
  • Wagenpark
4.2

Samenvatting

Sunny Cars is een gerenommeerde autoverhuur vergelijkingswebsite met lage prijzen en uitstekende voorwaarden. Het grote voordeel is dat je altijd exact weet waar je aan toe bent, omdat ze werken met all-inclusive prijzen. Geen verrassingen dus!

Sending
Beoordeling van huurders 5 (1 stem)

Sunny Cars Curacao Contactgegevens

Hoofdkantoor Nederland:
Saturnusstraat 17B
2132 HB Hoofddorp

Telefoonnummer:
023-5699696

Openingstijden:
Ma – Vr: 09:00 – 20:00
Za – Zo: 09:00 – 17:30

Website:
Klik hier