Auto huren curacao vergelijk je hier! Als je op Curacao een auto wilt huren, dan zie je al snel door de bomen het bos niet meer: Er zijn zó veel verhuurbedrijven en mogelijkheden…

In dit artikel vergelijk je eenvoudige alle gerenommeerde autoverhuurders op het eiland. Wij hebben jarenlange ervaring met het huren van auto’s op Curacao en we maken je het zo makkelijk mogelijk.

We vergelijken wekelijks de prijzen en beschikbaarheid en we kijken hierbij niet alleen naar welke aanbieder het goedkoopst is, maar ook wie de beste beschikbaarheid en voorwaarden heeft. Zo kun je makkelijk vergelijken en zorgeloos genieten van een huurauto voor een súper scherpe prijs.

Sunny Curacao★★★★★ – Sunny Cars is een Duitse vergelijkings website, die niet persé heel goedkoop is, maar wel bijzonder interessant als je wilt boeken zonder creditcard. Tevens een aanrader voor jonge bestuurders!

Alamo Autoverhuur Curacao★★★★ – Alamo Curacao staat al jaren bekend als een aanbieder met uitstekende prijzen, goede service en voorwaarden. Alamo Curacao heeft meerdere vestigingen, waaronder op Curacao.

Rentalcars Curacao★★★★ – Rentalcars is een van ‘s werelds grootste auto verhuurbedrijven. Ze staan bekend om hun lage prijzen, maar let op: Als het hoogseizoen is, dan schieten deze prijzen omhoog!

Sixt Autoverhuur Curacao★★★ – Deze internationale verhuurder staat bekend om z’n lage prijzen en uitstekende beschikbaarheid. Sixt heeft op Curacao vier vestigingen, o.a. op Hato en in Jan Thiel.

Europcar Curacao★★★ -Europcar is een bekende verhuurder van uitzonderlijke klasse, maar helaas niet altijd het goedkoopst. De huurvoorwaarden en service zijn van hoge kwaliteit.

Hertz Curacao★★ – Hertz Curacao is een internationale verhuurder met een groot wagenpark. De prijzen zijn niet altijd even scherp, maar in drukke periodes wil Hertz nog wel een goed uit de bus komen.

Budget Curacao★★ – Budget staat bekend om z’n grote wagenpark. Helaas zijn de prijzen en de beschikbaarheid niet altijd optimaal. De service is echter prima!

Op Curacao zijn ook talloze lokale verhuurbedrijven actief. Onze ervaring met deze bedrijven is erg wisselend. De kwaliteit van de verhuurde auto’s verschilt enorm, maar het meest opvallend is dat de verzekering en de huurvoorwaarden per verhuurder sterk verschillen.